Olors i Qualitat de l'Aire

Et trobes aquí > INICI > PRODUCTES I SERVEIS > Olors i Qualitat de l'Aire >


Strengths és pionera a Espanya en l’àmbit de l’olfactometria, iniciant la seva activitat en aquest camp l’any 1998, arran d’uns acords de transferència tecnològica amb l’empresa canadenca Odotech Inc, líder mundial en sistemes de mesurament i control d’olors.

Strengths compta amb un equip de professionals enginyers químics altament qualificats en matèria de mesurament i desenvolupament de solucions per a la reducció de l’impacte per olors.

El laboratori de Strengths disposa de tota la tecnologia necessària per al tractament integral, de principi a fi, de l’impacte per olors, d'acord amb el que estableix la norma de referència europea UNE-EN 13725:2004 sobre la Determinació de la concentració d’olor per olfactometria dinàmica.

Disposem dels equips idonis per a la presa de mostres de tot tipus de fonts emissores i la seva caracterització per olfactometria dinàmica, el nostre olfactòmetre és el de major rang de dilució del món (1:2.000.000). Avaluem l’impacte de les emissions d’olor amb els softwares d’avantguarda en la modelització de la dispersió (Tropos Impact, Aermod, Calpuff).

Els nostres procediments ens han permès ser una de les primeres empreses a Espanya acreditada per ENAC en la presa de mostres i assaigs per olfactometria dinàmica.

A més Strengths està reconeguda com a “Empresa Colaboradora de la Generalitat Valenciana en Materia de Calidad Ambiental” (ECMCA) a la secció 1, contaminació atmosfèrica.

L’àrea d’olfactometria de Strengths proporciona la totalitat dels serveis d’olfactometria, monitoratge i assessoria sobre olors:

Contacte |