LegalStrengths

Et trobes aquí > INICI > PRODUCTES I SERVEIS > LegalStrengths >


LegalStrengths, és una àrea pionera a l’hora d’oferir un servei innovador d’assessorament jurídic, que a més compta amb el suport de les àrees tècniques de Strengths.

Així mateix, en el transcurs dels anys ha assolit una sòlida experiència en assistència legal, en procediments judicials i en suport a l’administració pública.

Es tracta d’una àrea formada per un equip d’advocats especialitzats en dret administratiu, ambiental i urbanístic que presta serveis de representació i assessorament jurídic tant al sector públic com al privat.

LegalStrengths disposa d’aplicacions de gestió d’expedients dissenyades específicament per a cadascun dels nostres clients, d’acord amb les seves necessitats. Aquestes aplicacions ens permeten automatitzar la majoria de tràmits i assolir el volum d’expedients requerit, assegurant en tot moment el principi de legalitat d’actuació de l’administració pública, i donant una resposta ràpida i completament personalitzada a les necessitats que puguin generar-se. Així mateix, disposem d’eines de control dels expedients tramitats.

El treball conjunt de l’equip jurídic i el tècnic permet garantir l’assessorament legal més rigorós, a través de tres línies principals d’activitat de LegalStrengths:

Contacte |