Acústica

Et trobes aquí > INICI > PRODUCTES I SERVEIS > Acústica >


Strengths és una empresa amb quinze anys d’experiència i cinc mil mesures en el camp de l’acústica i les vibracions, al llarg dels quals s’ha convertit en un dels principals referents a Espanya en l’avaluació del soroll.

Stregths disposa d'un equip d'experts format per enginyers industrials i de telecomunicacions altament qualificats per a l'avaluació i la gestió del soroll.

El Laboratori d'Acústica de Strengths compta amb la tecnologia més avançada per a la gestió integral del soroll. Està dotat amb els instruments i mitjans necessaris que permeten portar a terme tota classe de projectes relacionats amb l'acústica:

- Mesures i anàlisi de soroll

- Anàlisi de vibracions

- Mesures d’aïllament

- Modelitzacions acústiques per disseny industrial, constructiu o per elaboració de mapes de soroll

La qualitat de l’àrea d’acústica de Strengths és reconeguda a nivell espanyol i europeu, com queda de manifest pels següents organismes:

• ENAC, acreditació com a laboratori d'assaig (norma UNE-EN ISO/IEC 17025) en soroll ambiental i en vibracions d'edificis i elements constructius.

• Generalitat Valenciana, com a “Empresa Colaboradora en Materia de Calidad Ambiental” (ECMCA) a la secció 2, contaminació acústica.


L'Àrea d'Acústica de Stregths proporciona, des de l'especialització, serveis integrals de consultoria i enginyeria acústica amb garantia, criteri tècnic i eficàcia:

Contacte |